ua en ru

Омелян анонсував хвилю звільнень в "Укрзалізниці"

Омелян анонсував хвилю звільнень в "Укрзалізниці" Фото: Володимир Омелян (РБК-україна)

На його думку, звільненню в УЗ підлягають заступники та керівники структурних підрозділів

Звільненню в "Укрзалізниці" підлягають заступники та керівники структурних підрозділів. Про це заявив міністр інфраструктури Володимир Омелян, передает телеканал ZIK.

На думку Омеляна, кадрові "чистки" повинні стосуватися мінімум другого рівня, тобто, звільненню підлягають заступники та керівники структурних підрозділів.

"Це не тільки моя вимога, це зартикулировал прем'єр-міністр ще місяць тому, і я думаю, що це буде виконано на наступному тижні. Так проблема не в Балчуне. Він був красивим фронтменом", - заявив міністр.

Міністр заявив, що корупція на підприємстві тільки збільшилася. Він вважає, що "Укрзалізниця" має бути повернена до Міністерства інфраструктури.

"Тому що Міністерство економіки не має ні компетенції, ні відповідних підрозділів, ні бачення, як розвивати компанію. Наступний етап - це створення незалежних наглядових рад, які, власне, і мають усі права на володіння компанією, і тоді вже зовсім неважливо, чи це Міністерство економічного розвитку, або Міністерство інфраструктури займається залізницею ", - сказав Омелян.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що міністр інфраструктури України Володимир Омелян заявив про необхідність заміни всього керівного складу ПАТ "Укрзалізниця".