ua en ru

Оля шоу: 9 випуск дивитися онлайн

Оля шоу: 9 випуск дивитися онлайн Кадр з шоу ОЛЯ. Фото: Прес-служба Нового каналу

Оля шоу: 9 випуск дивитися онлайн можна на Styler. Дев'ятий епізод розважального шоу Оля вийшов 12.08.2018

12 вересня на Новому каналі вийшов 9 випуск популярного шоу ОЛЯ.

В гостях у Ольги Фреймут вже побували ведучий Нового каналу Сергій Притула і прима-балерина Національної опери України, член журі Танців з зірками Катерина Кухар, народна артистка України Ірина Білик, переможець шоу Х-Фактор та учасник Євробачення 2018 MELOVIN, популярний український співак ALEKSEEV, експерт з етикету Наталя Адаменко, популярної фронтвумен групи MARUV Анна Корсун, народна артистка України Ніна Матвієнко, ревізор Микола Тищенко, співачка Мішель Андраде, солістка групи The Hardkiss Юлія Саніна, дизайнер Артем Климчук, співак Віталій Козловський, Оля Полякова, Ірина Федишин, експерт реаліті "Топ-модель по-українськи" Сергій Нікітюк і переможець першого сезону проекту Самвел Туманян, відомий дизайнер Андре Тан, актор "Дизель Шоу" Єгор Крутоголов і екс-учасниця групи ВІА Гра Анастасія Кожевникова

У новому випуску зірковими гостями Ольги Фреймут стали легенда українського року Олег Скрипка і популярна співачка Ірина Федишин.

Дивитися 9 випуск шоу ОЛЯ від 12.09.2018 можна на Styler.

У студії лідер групи "Воплі Відоплясова" змагався зі своїм сином у знанні сучасного сленгу. Ведуча запропонувала артистові зіграти в гру "Битва поколінь", в ході якої він намагався розібратися в тому, хто такі хіпстери, розгадати значення слів "хайпонуть", "свэг" і "вписок". А також назвати ім'я найвідомішого покемона. 13-річного сина Олега – Роману – навпаки, дісталися питання про цінності старших поколінь, наприклад, хто входив до складу групи "The Beatles" або скільки чоловіків було в колективі "ABBA".

Ще одним викликом для музиканта в студії стала пропозиція від Ольги Фреймут заспівати легендарну пісню "Весна" німецькою мовою. З чим той, акомпануючи собі на гітарі, впорався блискуче!

Оля шоу: 9 випуск дивитися онлайн

Кадр з шоу ОЛЯ. Фото: Прес-служба Нового каналу

"Ніколи не співав свої пісні на німецькій, – розповів Олег Скрипка після зйомки Нового каналу. – На англійську перекладав щось, не своє в тому числі, навіть Віктора Цоя, а ось «Весна» в такій обробці заграла новими фарбами! Це дійсно розважальне шоу, без провокацій, навіть гумор – з повагою до гостя. Великий респект за це Оле! Вперше спілкувався з нею, і відразу ж відчув себе комфортно!"

Ще з однією гостею студії – популярною співачкою Іриною Федишин – Фреймут зіграла в гру "Правило 5 секунд", в якій артистка зізналася, чим займається, коли залишається наодинці з собою, які три частини свого тіла любить більше за інших, і якими словами ніколи не називає свого чоловіка А на питання про те, що робить так само добре, як і співає, відповіла: мейкап самій собі, катається на лижах і грає в шахи!

Оля шоу: 9 випуск дивитися онлайнКадр з шоу ОЛЯ. Фото: Прес-служба Нового каналу

"Мало хто знає, але в дитинстві я займалася шахами, – поділилася Ірина Федишин. – Їздила на змагання і навіть коли перемогла чинну чемпіонку Європи. Мій батько дуже рекомендував мені саме цей вид спорту, тому що він координує мислення і логіку. До того ж, це легко – взяти шахову дошку під руку і піти на тренування, а бути співачкою адже так складно. Але шахи були мені нецікаві, і через деякий час я переконала батька, що в моєму житті є тільки музика!".

ОЛЯ шоу — це перша в світі легальна адаптація американського формату "Ellen Degeneres Show". Проект є багаторазовим номінантом і переможцем премії "Emmy".

У шоу задіяні знаменитості, непублічні люди з унікальними талантами, глядачі в студії, звичайні перехожі-українці. До речі, для всіх глядачів відкрита можливість потрапити студію і стати очевидцем того, що відбувається.

Раніше ми публікували 8 випуск шоу ОЛЯ.

До речі, для одного з випусків шоу Фреймут у трамваї роздавала пенсіонеркам курей-гриль і подушки.

Нагадаємо, Ольга Фреймут анонсувала вихід свого нового шоу "Оля", в якому розшукує своїх хейтеров. Вона вирішила особисто боротися зі своїми кривдниками і розповіла про новий проект.