ua en ru

Оля шоу: 5 випуск дивитися онлайн

Оля шоу: 5 випуск дивитися онлайн Микола Тищенко та Ольга Фреймут. Фото: Прес-служба

Оля шоу: 5 випуск дивитися онлайн можна на Styler. П'ятий епізод розважального шоу Оля вийшов 04.09.2018

4 вересня на Новому каналі вийшов 5 випуск популярного шоу ОЛЯ.

В гостях у Ольги Фреймут вже побували ведучий Нового каналу Сергій Притула і прима-балерина Національної опери України, член журі Танців з зірками Катерина Кухар, народна артистка України Ірина Білик, переможець шоу Х-Фактор та учасник Євробачення 2018 MELOVIN, популярний український співак ALEKSEEV, експерт з етикету Наталя Адаменко, популярної фронтвумен групи MARUV Анна Корсун і народна артистка України Ніна Матвієнко

Народний ревізор країни, відомий ресторатор, а зараз ще і учасник популярного танцювального шоу Микола Тищенко став новим гостем Ольги Фреймут у студії проекту ОЛЯ на Новому каналі.

Дивитися 5 випуск шоу ОЛЯ від 04.09.2018 можна на Styler.

У ході ефіру, протягом якого Фреймут і Тищенко з'ясовували, хто ж все-таки кращий ревізор України, Ольга Фреймут протестувала "гору м'язів" Миколи Тищенка на гнучкість і артистизм у грі "Танок на один крок". Шоумен встиг у своєрідній манері станцювати кілька балетних па, а також тверк, танець живота і навіть оголити в русі кубики преса.

"Дивно, що в шоу ОЛЯ ти ніби перетворюєшся на дитину, – розповів ведучий Нового каналу Микола Тищенко після зйомки. – Востаннє з певного приводу я танцював ще в шостому класі. Був у піонерському таборі в Маріуполі, там проводився танцювальний конкурс. Тоді в перший раз закохався і намагався справити враження на одну дівчинку з п'ятого класу. Хотів, щоб вона зі мною дружила. Тоді я, незважаючи на сміх і підколи оточуючих, пішов займатися танцями, а потім взяв на цьому конкурсі третє місце. У мене навіть збереглася грамота! Тільки ця дівчинка ніяк не відреагувала і... пішла з іншим. Здається, вже тоді я зрозумів, що жінки підступні, і їм довіряти не можна!".

Ще однією гостею шоу ОЛЯ стала Мішель Андраде, яка разом з Ольгою Фреймут ховалася в студії за кріслом. Потім співачка свистіла, коли перекладала лист від іспанського фаната.

ОЛЯ шоу — це перша в світі легальна адаптація американського формату "Ellen Degeneres Show". Проект є багаторазовим номінантом і переможцем премії "Emmy".

У шоу задіяні знаменитості, непублічні люди з унікальними талантами, глядачі в студії, звичайні перехожі-українці. До речі, для всіх глядачів відкрита можливість потрапити студію і стати очевидцем того, що відбувається.

Раніше ми публікували 4 серію шоу ОЛЯ.

до Речі, для одного з випусків шоу Фреймут у трамваї роздавала пенсіонеркам курей-гриль і подушки.

Нагадаємо, Ольга Фреймут нещодавно анонсувала вихід свого нового шоу "Оля", в якому розшукує своїх хейтеров. Вона вирішила особисто боротися зі своїми кривдниками і розповіла про новий проект.

Відео: Цікаві факти про Ольгу Фреймут (video.rbc.ua)