ua en ru

Олімпійські ігри-2014: Сьогодні українці спробують поповнити нашу "скарбничку" медалей

Олімпійські ігри-2014. Сьогодні на Олімпійських іграх в Сочі пройде сьомий день змагань. Україна буде представлена в чотирьох видах спорту. Всього, сьогодні пройдуть змагання у таких видах спорту: біатлон, гірські лижі, керлінг, лижні гонки, приыжки з трампліну, скелетон, фігурне катання, фрістайл і хокей.

Олімпійські ігри-2014. Сьогодні на Олімпійських іграх в Сочі пройде сьомий день змагань. Україна буде представлена в чотирьох видах спорту.

Всього, сьогодні пройдуть змагання у таких видах спорту: біатлон, гірські лижі, керлінг, лижні гонки, приыжки з трампліну, скелетон, фігурне катання, фрістайл і хокей.

Першим представляти Україну буде Олексій Кросовський в лижній гонці. Потім постараються показати себе в акробатичному фрістайлі українки Діденко, Мохнатская, Новосад і Полюк. Потім, наші біатлоністки Джима, Підгрушна і обидві Семеренко візьмуть участь в індивідуальній гонці на 15 км. А в кінці дня Яків Годорожа покаже глядачами довільну програму у фігурному катанні.

Читайте также: Олимпийские игры-2014: Новости пятого дня

У хокейному турнірі відбудуться чотири матчі. Чехія зіграє з Латвією, шведи будуть протистояти швейцарцям, Норвегія формально прийме Фінляндію і Канада не повинна випробувати проблем з Австрією.

Партнером Національного олімпійського комітету України протягом останніх 20 років виступає компанія Samsung Electronics Україна. В цьому році Samsung Electronics Україна традиційно підтримує Олімпійські ігри в Сочі 2014 і представляє команду Samsung Galaxy.