ua en ru

Олімпіада-2014: онлайн трансляція XXII Олімпійських ігор на "Першому національному"

Олімпійські ігри онлайн трансляція в Сочі повним ходом йдуть XXII Олімпійські зимові ігри, в рамках яких між собою змагаються 2800 спортсменів у 7 видах спорту. Дивитися Олімпійські ігри-2014 можна на каналі "Перший національний".

Олімпійські ігри-2014. У Сочі повним ходом йдуть Олімпійські ігри, в рамках яких між собою змагаються 2800 спортсменів у 7 видах спорту. Дивитися Олімпійські ігри-2014 можна на каналі "Перший національний".

Ігри в Сочі є двадцять другими (XXII) зимовими за рахунком (також двадцять другими літніми були і Ігри 1980 року в Москві). Після завершення Олімпійських ігор за традицією будуть проведені Зимові Паралімпійські ігри 2014. Порівняно з Ванкувером 2010 кількість змагань у різних дисциплінах збільшено на 12, загально 98 комплектів медалей.

П'ятнадцять зимових спортивних дисциплін, об'єднаних в сім олімпійських видів спорту, включені в програму зимових Олімпійських ігор 2014. Сюди входять три конькових виду, шість лижних видів, два види бобслею, а також чотири окремих види спорту. Всього розігрується 98 комплектів медалей, що на 12 більше, ніж було у Ванкувері 2010: 6 квітня 2011 року виконком МОК включив шість нових змагань:

стрибки з трампліну (жінки),
командні змагання в фігурному катанні,
естафета в санному спорті,
хафпайп у фрістайлі (чоловіки і жінки),
змішана естафета в біатлоні.

4 липня того ж року на засіданні в Дурбані (ПАР) було прийнято рішення про включення в програму Сочі 2014 трьох нових дисциплін:

слоупстайл у фрістайлі (чоловіки і жінки),
слоупстайл в сноуборді (чоловіки і жінки),
командний паралельний слалом в сноуборді (чоловіки і жінки).

Партнером Національного олімпійського комітету України протягом останніх 20 років виступає компанія Samsung Electronics Україна. В цьому році Samsung Electronics Україна традиційно підтримує Олімпійські ігри в Сочі 2014 і представляє команду Samsung Galaxy.