ua en ru

Олега Блохіна успішно прооперували

Головного тренера київського "Динамо" Олега Блохіна успішно прооперували. У тренера був діагностований тромбоз лівої сонної артерії, повідомляє прес-служба футбольного клубу.

"Гіпертонічний криз не є діагнозом, це симптом. Природно, було проведено ретельне обстеження Олега Володимировича Блохіна ... У результаті було встановлено діагноз - тромбоз лівої сонної артерії. Лікарями було прийнято рішення про негайну малоінвазивну операцію. Операція пройшла успішно. В даний момент Олег Володимирович почуває себе у відповідності з післяопераційним періодом", - заявив президент медичної клініки "Борис" Михайло Радуцький.

Президент клубу Ігор Суркіс вже відвідав Блохіна після операції: "Лікарі, так би мовити, у вигляді виключення, дозволили мені хвилин на 5 зайти в палату до Олега Володимировича. Він був у повній свідомості, впізнав мене. Перекинулися кількома словами. В клініку я приїхав зі своїм батьком Михайлом Давидовичем, невропатологом з багаторічним стажем, для того, щоб перевірити рефлекси Олега Володимировича після операції. Так от, всі рефлекси Блохіна, на думку досвідченого доктора, чудові".

Читайте також: До матчу з "Дніпром" "Динамо" готується разом з Олексієм Михайличенком