ua en ru

Окружний суд столиці визнав незаконним звільнення заступника Гонтарєвої

Окружний суд столиці визнав незаконним звільнення заступника Гонтарєвої Фото: звільнення заступника глави НБУ визнано незаконним

Зі своєї посади Борис Приходько був звільнений у жовтні 2014 року

Окружний адміністративний суд міста Києва визнав протиправним наказ голови Національного банку України (НБУ) Валерії Гонтарєвої від 22 жовтня 2014 року про звільнення Бориса Приходька з посади заступника голови Національного банку України. Про це йдеться у постанові Окружного адміністративного суду міста Києва від 28 грудня 2015 року, передає кореспондент РБК-Україна.

"Визнати протиправним та скасувати наказ голови Національного банку України (НБУ) від 22 жовтня 2014 року №1827-к про звільнення ОСОБА_1 з посади заступника голови Національного банку України з 22 жовтня 2014 року з підстав, передбачених Законом України "Про очищення влади", п. 7-2 ст. 36 Кодексу законів про працю України", - йдеться у рішенні.

Нагадаємо, раніше НБУ повідомляв, що український бізнес очікує уповільнення інфляції у 2016 році - до 22,5%. За результатами третього кварталу бізнес очікував зростання споживчих цін на 25,5%.