ua en ru

Близько 300 млн електронних документів отримано ДФС від платників податків у 2017 році

Близько 300 млн електронних документів отримано ДФС від платників податків у 2017 році Фото: ДФС відзвітувала про користувачів електронних сервісів (ch.sfs.gov.ua)

Користувачі електронних сервісів ДФС почали активніше використовувати "Електронний кабінет платника"

Близько 300 млн електронних документів надіслано платниками податків в органи ДФС з початку 2017 року, що становить 94% від загальної кількості документів, що надходять в фіскальну службу. Про це повідомляє прес-служба ДФС.

Як повідомляється, із загальної кількості понад 86 млн складають сервісні запити від платників.

Крім того, протягом року органами ДФС надано близько 5 млн адміністративних послуг. Великою популярністю користується і call-центр ГФС, кожним працівником якого щодня обробляється понад 100 звернень від платників, які стосуються подання звітності в електронному вигляді, реєстрації податкових та акцизних накладних і роботи електронних сервісів.

Також популярністю у платників податків користуються і електронні сервіси, зокрема, "Електронний кабінет платника податків", який забезпечує 95% послуг для більшості категорій платників податків. Майже 100% активних платників використовують кабінет і отримують сервіси та послуги фіскальної служби онлайн у його приватній частині в електронному вигляді.

Варто відзначити, що в поточному році функції зазначеного сервісу були розширені можливістю доступу платників податків до даних Єдиного реєстру податкових накладних, отримання довідки про відсутність заборгованості тощо.

У 2017 році до органів ДФС надіслано близько 300 млн. електронних документів Близько 300 млн. електронних документів на...

Опубліковано Державна фіскальна служба України 25 грудня 2017 р.

Нагадаємо, Міністерство фінансів розглядає можливість введення в Україні цифрових реєстраторів розрахункових операцій (РРО).