ua en ru

На окупований Донбас прибули близько 200 кадрових офіцерів ЗС Росії, - Тимчук

На окупований Донбас прибули близько 200 кадрових офіцерів ЗС Росії, - Тимчук Фото: бойовики на Донбасі (youtube.com/Ruptly TV)

Російські офіцери проводять ротацію в підрозділах бойовиків на Донбасі

За останній тиждень на окупований Донбас у рамках ротації прибули близько 200 кадрових офіцерів Збройних сил Російської Федерації. Про це у Facebook повідомив координатор групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук.

За інформацією Тимчука, в рамках ротації особового складу Збройних сил Росії у складі окупаційних військ на Донбасі лише за останній тиждень на тимчасово окуповану територію Донецької і Луганської областей прибули близько 200 кадрових офіцерів. Даний контингент покликаний замінити офіцерський склад і командирів у ряді підрозділів противника.

Оперативные данные группы «Информационное Сопротивление». В последний недельный период российские оккупационные войска ...

Опубліковано Dmitry Tymchuk 5 грудня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що тристороння контактна група з мирного врегулювання ситуації на Донбасі погодила дату розведення сил в районі Станиці Луганської. Планується, що розведення пройде 10 грудня, якщо до цієї дати в даному районі буде зберігатися режим тиші.