ua en ru

Окупованих містах Луганської обл. на 8 днів зменшать подачу води, - ОВГА

Окупованих містах Луганської обл. на 8 днів зменшать подачу води, - ОВГА Фото: Георгій Тука

За цей час ремонтники збираються відремонтувати лінії електропередач

Містам Луганської обл., окупованим бойовиками, на 8 днів зменшать подачу води на 50%. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Луганської обласної військово-цивільної адміністрації (ОВГА).

"На 8 днів в більшості окупованих бойовиками міст Луганщини на 50% буде знижена подача води", - йдеться в повідомленні.

Відзначається, що подача води буде обмежено з 2 по 10 вересня у зв'язку з проведенням ремонтних робіт на лінії електропередач ПЛ 220кВ ЛУ ТЕС Лисичанська, яка в даний час є єдиним джерелом, який здатний забезпечити електроенергією північ Луганської області.

"Попаснянський районний водоканал", який є одним з найбільш енергоємних підприємств, що на 50% зменшить подачу води на окуповану територію, щоб було можливо провести ремонтні роботи.

"В черговий раз зазначу, що терористи нічого не платять нам за воду, але ми не будемо відключати від водопостачання окуповані території, оскільки це загрожує епідеміологічною ситуацією по всьому регіону", - зазначив керівник Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Георгій Тука.

На 8 днів у більшість окупованих бойовиками міст Луганщини на 50% буде зменшена подача води З 02.09 по 10.09 у зв’язк...

Posted by Луганська обласна державна адміністрація on 1 сентября 2015 г.

Нагадаємо, раніше у зв'язку з ремонтом в Алчевську Луганської області була припинена подача води.