ua en ru

Окуповані території Донецької області заборгували за електрику 3,9 млрд гривень

Окуповані території Донецької області заборгували за електрику 3,9 млрд гривень Фото: Павло Жебрівський (facebook.com/zhebrivskyi)

Загальна заборгованість по області становить 5,6 млрд гривень

Заборгованість окупованих територій Донецької області за електроенергію становить 3,9 млрд гривень. Про це сьогодні на селекторній нараді з питань підготовки до опалювального сезону повідомив голова Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський, передає кореспондент РБК-Україна.

"З 5,6 млрд гривень загальної заборгованості по області за електроенергію, неконтрольовані території - 3,9 млрд гривень", - сказав він.

Нагадаємо, на засіданні Тристоронньої контактної групи в Мінську вдалося домовитися про часткове погашення заборгованості за водопостачання на непідконтрольних Україні територіях Донецької та Луганської областей.

"У рамках економічної підгрупи вдалося домовитися про погашення частини заборгованості за спожиту в ОРДЛО воду. Потрібно окремо підкреслити, що, незважаючи на великий борг, Попаснянський водоканал продовжує поставляти воду на непідконтрольну Україні частину Луганської області", - повідомила прес-секретар представника України в контактній групі Леоніда Кучми Дарка Оліфер.