ua en ru

На окупованій території Донбасу у бойовиків виявили 22 танки

На окупованій території Донбасу у бойовиків виявили 22 танки Фото: Т-72 (

ОБСЄ виявила у бойовиків гаубиці, міномети, протитанкові гармати і ЗРК

На тимчасово окупованій території Донецької області у бойовиків виявили ще 22 танки та іншу військову техніку, розташовану за межами місць зберігання. Про це повідомила Українська сторона Спільного центру з контролю та координації (СЦКК), передає РБК-Україна із посиланням на пре-центр ООС.

Посилаючись на звіт Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ (СММ ОБСЕ) від 16 жовтня 2018, СЦКК повідомила про виявлення у бойовиків ще 7 бойових броньованих машин (ББМ), 9 самохідних артилерійських установок, 27 гармат та один зенітно-ракетний комплекс (ЗРК) "Стріла-10".

Уся виявлена у бойовиків техніка розташовувалась за межами виділених місць зберігання та з порушенням ліній відведення. Озброєння було виявлене у Мирному, Круглику та Червоній Поляні.

Також у Сентянівці, Лобачевому, Сокільниках, Розсадках та Первомайську безпілотник спостерігачів ОБСЄ виявив сім ББМ збройних формувань РФ.

На окупованій території Донбасу у бойовиків виявили 22 танки

Нагадаємо, нещодавно в ООС повідомили, що проросійські бойовики не допустили спостерігачів місії ОБСЄ до моніторингу у чотирьох населених пунктах на Донбасі.