ua en ru

Бойовики не допустили місію ОБСЄ до моніторингу у чотирьох населених пунктах на Донбасі, - СЦКК

Бойовики не допустили місію ОБСЄ до моніторингу у чотирьох населених пунктах на Донбасі, - СЦКК Фото: ОБСЄ на Донбасі (facebook.com/oscesmm)

Бойовики продовжують перешкоджати  діяльності місії ОБСЄ на Донбасі

Проросійські бойовики не допустили спостерігачів місії ОБСЄ до моніторингу у чотирьох населених пунктах на Донбасі. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на прес-центр операції об'єднаних сил у Facebook.

Як зазначається, бойовики продовжують перешкоджати діяльності місії ОБСЄ на Донбасі.

"Згідно зі звітом СММ ОБСЄ від 15 жовтня 2018 року, окупанти не надали спостерігачам доступ для проведення моніторингу у районах Заїченко, Саханка, Новоазовськ та Леонове", - йдеться у повідомленні.

Крім того, зазначається, що в районі в районі Донецького аеропорту та Новоласпи безпілотники ОБСЄ піддавався глушінню засобами РЕБ проросійських збройних формувань.

Бойовики не допустили місію ОБСЄ до моніторингу у чотирьох населених пунктах на Донбасі, - СЦКК

Фото: facebook.com/pressjfo.news

Нагадаємо, раніше РБК-Україна повідомляло, що вчора, 15 жовтня, на Донбасі було зафіксовано 37 обстрілів з боку бойовиків, в результаті бойових дій один український військовий загинув, ще троє отримали поранення.

Крім того, повідомлялося, що Слідчий комітет РФ звинуватив українських військових в "обстрілах" цивільної інфраструктури на Донбасі 12-14 жовтня.