ua en ru

Під окупованою Горлівкою підірвавлася вантажівка з місцевими жителями, - ОБСЄ

Під окупованою Горлівкою підірвавлася вантажівка з місцевими жителями, - ОБСЄ Фото: спостерігачі СММ ОБСЄ (OSCE/Evgeniy Maloletka)

У результаті вибуху протитанкової міни травмовані чоловік і жінка

У Донецькій області біля населнного пункту Байрак, на схід від окупованої бойовиками так званої Донецької народної республіки Горлівки на протитанковій міні підірвалася вантажівка з місцевими жителями. Про це йдеться в звіті СММ ОБСЄ, опублікованому 17 червня.

У результаті вибуху були травмовані жінка та чоловік.

"Спостерігачі розмовляли з 55-річною жінкою, яка повідомила, що отримала травми, коли вантажівка, в якій вона їхала, підірвалася на міні. З її слів, інцидент стався близько 19:30 12 червня неподалік н. п. Байрак, на схід від підконтрольного «ДНР» м. Горлівка (39 км на північний схід від Донецька)", - йдеться в звіті.

У жінки травмоване ліве плече, а її чоловік отримав легкі травми голови.

Зі слів постраждалої, вони часто користувалися цією дорогою.

Співробітник екстреної служби в Горлівці повідомив представникам СММ, що вантажівка, в якій їхали чоловік і жінка, підірвалася на протитанковій міні.

Він додав, що на місці інциденту були виявлені 6 протитанкових мін, які потім було знешкоджено шляхом контрольованого підриву.

Нагадаємо, у Донецькій області бойовики обстріляли житлові квартали населеного пункту Суха Балка, у результаті чого загинув місцевий житель.