ua en ru

В окупованому Луганську бойовики до смерті забили мирного мешканця, - поліція

В окупованому Луганську бойовики до смерті забили мирного мешканця, - поліція Фото: поліція

За даним фактом відкрите кримінальне провадження

У Луганську бойовики так званої "Луганської народної республіки" до смерті забили мирного мешканця. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління Національної поліції у Луганській області.

"У м. Луганськ бойовики так званої "комендатури" під час проведення "роз’яснювальної бесіди" до смерті забили 38-річного мешканця Станиці-Луганської. До поліцейських звернувся батько загиблого, який забрав труп сина з м. Луганська", - йдеться у повідомленні.

Як повідомляється, загиблий за невелику платню допомагав переносити сумки з речами людям, які перетинають КПВВ "Станиця-Луганська". 27 квітня чоловік поніс речі до блокпосту бойовиків та більше на підконтрольну Україні територію не повернувся.

Через деякий час брат загиблого знайшов у соцмережах оголошення, що на одній із вулиць окупованого Луганська знайшли труп невідомого чоловіка. У морзі ЛНР батькові загиблого надали довідку, згідно з якою, смерть настала від "чисельних тупих травм голови, тулубу та кінцівок, а також перелому кісток скелету та пошкоджень внутрішніх органів".

Українські правоохоронці встановили, що бойовики затримали чоловіка на блокпосту та відвезли до так званої "комендатури" Луганська, де з ним проводили "роз’яснювальну бесіду", під час якої він помер.

За даним фактом відкрите кримінальне провадження за ст. 115 КК України "Умисне вбивство".

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в окупованій Горлівці загострилося протистояння між кримінальними угрупованнями.