ua en ru

В окупованому Криму взяли під охорону склади зі зброєю через пошкодження газопроводів

В окупованому Криму взяли під охорону склади зі зброєю через пошкодження газопроводів Фото: газовий вентиль (УНІАН)

Роботи по відновленню об'єктів електропостачання можуть зайняти 3 доби

На окупованому Російською Федерацією півострові Крим взяли під охорону склади зі зброєю через пошкодження газопроводів. Про це повідомляють російські ЗМІ.

"Після повідомлень про пошкодження газопроводів в Криму Чорноморський флот РФ перейшов на посилений режим готовності, під охорону взято склади з боєприпасами", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією видань, в окупованому Криму перейшли на посилений режим, коли беруться під додаткову охорону різні об'єкти, починаючи з соціальних і закінчуючи військовими, насамперед - склади різних озброєнь".

Так звана "влада" Криму повідомила про пошкодження двох газопроводів і опори ЛЕП, вони не виключили диверсію. Роботи по відновленню об'єктів електропостачання можуть зайняти три доби.

Зазначається, що аеропорт "Сімферополь" і Керченська поромна переправа працюють у штатному режимі. Разом з тим, "служби авіаційної безпеки переведені на посилений режим роботи, а зі співробітниками переправи проведено інструктаж для підвищення пильності".

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Державна прикордонна служба України підтверджує, що окупаційні служби Криму відновили пропуск через адміністративний кордон.