ua en ru

В окупованому Криму невідомі обстріляли будинок кримськотатарського активіста

В окупованому Криму невідомі обстріляли будинок кримськотатарського активіста Фото: стрільба (flickr.com/RonSpomerOutdoors)

Вночі в Білогірському районі обстріляли будинок Джафера Аметова

На окупованому Російською Федерацією (РФ) півострові Крим невідомі обстріляли будинок кримськотатарського активіста Джафера Аметова. Про це повідомляє кримськотатарський активіст Заїр Смедляєв у Facebook.

"Сьогодні опівночі, в селі Курське Білогірського району Криму невідомі обстріляли будинок активіста Джафера Аметова", - заявив Смердляев.

За словами кримськотатарського активіста, в результаті цього обстрілу "людських жертв немає".

Сьогодні опівночі, в с. Курське, Білогірського району, невідомі обстріляли будинок кримськотатарського активіста Аметова Джафера.

Опубліковано Zair Smedlya 15 листопад 2017 р.

Зазначимо, після окупації РФ Криму на півострові Федеральна служба безпеки РФ проводить регулярні затримання, обшуки і допити незалежних журналістів та кримськотатарських активістів. Правозахисники називають ці дії силовиків політично мотивованими.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що заступник голови Меджлісу кримськотатарського народу Ільмі Умеров не виключає ймовірності нового арешту або відкриття кримінальної справи у разі його візиту анексований РФ Крим.