ua en ru

В окупованому Криму в будинку кримськотатарського активіста проходять обшуки, - адвокат

В окупованому Криму в будинку кримськотатарського активіста проходять обшуки, - адвокат Фото: кримськотатарський прапор (facebook.com/ayshe.umerova)

Обшук проходить в будинку Фазіла Ібраїмова

В місті Сімферополь в окупованому Криму проходять обшуки в будинку кримськотатарського активіста Фазіла Ібраїмова. Про це повідомив адвокат Маммет Мамбетов на своїй сторінці у Facebook.

"У будинок активіста в районі вулиці Стрілецька в Сімферополі Фазіла Ібраїмова нагрянув ОМОН. Проходить обшук", - написав Мамбетов.

В дом активиста полян протеста в районе ул. Стрелковая в г.Симферополь Ибраимова Фазила нагрянул ОМОН. Проводится обыск.

Опубліковано Mammet Mambetov 22 жовтня 2017 р.

Нагадаємо, 14 жовтня в різних частинах Криму пройшли одиночні пікети проти дій місцевої влади стосовно кримських татар. Зокрема, пікетувальники протестували проти арештів кримських татар. Вони демонстрували плакати з написами "Кримські татари - не екстремісти", "Мій народ - не терорист" і інші.

У відділення "поліції" Криму доставили 49 осіб за проведення несанкціонованих одиночних пікетів.

Перед цим, 11 жовтня член Меджлісу кримськотатарського народу, голова Комітету захисту прав кримськотатарського народу Ескендер Барієв повідомив, що в Криму співробітники Федеральної служби безпеки Росії в ході обшуків затримали 14 кримських татар.