ua en ru

На окупованому Донбасі зафіксована російська станція перешкод "Житель"

На окупованому Донбасі зафіксована російська станція перешкод "Житель" Фото: бойовики на Донбасі (strelkov.info)

Російська станція перешкод зафіксована в 7 км від лінії розмежування

На окупованому Донбасі зафіксована російська станція перешкод "Житель". Про це повідомляється в розслідуванні InformNapalm.

"Російська станція перешкод Р-330Ж "Житель", прийнята на озброєння ЗС РФ в 2008 році, а також інша російська техніка зафіксовані на околиці селища Земляне (Луганська область України)", - йдеться в повідомленні.

Як наголошується, непідконтрольне Україні селище Земляне знаходиться в 7 км від лінії розмежування, яка проходить в зазначеному районі по річці Сіверський Донець.

"Волонтери міжнародного розвідувального співтовариства InformNapalm за аерофотознімками, ексклюзивно наданими волонтерською аеророзвідкою команди "Армія SOS" ідентифікували сучасну російську станцію, а також наявність командно-штабної машини ЗС РФ на базі автомобіля КАМАЗ. Аерофотознімки зроблені в першій половині листопада 2017 року, вони підтверджують, що Росія продовжує контролювати окупований регіон", - йдеться в повідомленні.

На окупованому Донбасі зафіксована російська станція перешкод "Житель"На окупованому Донбасі зафіксована російська станція перешкод "Житель"

Фото: на Донбасі зафіксована російська станція перешкод (informnapalm.org)

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що російський снайпер воює на Донбасі під виглядом бойовика так званої "Донецької народної республіки".