ua en ru

На окупованому Донбасі внаслідок підриву на мінах загинули 4 військових РФ, 3 поранено, - розвідка

На окупованому Донбасі внаслідок підриву на мінах загинули 4 військових РФ, 3 поранено, - розвідка Фото: військові РФ на Донбасі

Командир військових РФ намагався приховати даний факт та розпорядився доставити їх до різних медзакладів

На окупованому Донбасі внаслідок підриву на мінах загинули 4 військовослужбовців Російської Федерації, ще 3 отримали пораненння. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління розвідки Міністерства оборони України у Facebook.

"У районі н.п.Жолобок Попаснянського району під час спроби створення проходу у мінному полі для забезпечення дій диверсійно-розвідувальних груп внаслідок підриву на вибуховому пристрої загинуло четверо військовослужбовців 4 окремої мотострілецької бригади (Алчевськ) 2 АК (Луганськ) ЗС РФ та три поранено", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, командир бригади, військові якої постраждали, намагався приховати даний факт та розпорядився доставити вбитих і поранених до різних лікувальних закладів.

Обстановка на тимчасово окупованих територіях Донецької та Луганської областей станом на 11 березня Противник продовж...

Опубліковано Головне управління розвідки Міністерства оборони України 11 березень 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що військові РФ на Донбасі побили до смерті пенсіонера, звинувативши його у "неповазі".