ua en ru

Окупанти з мінометів один раз обстріляли сили АТО, - штаб

Окупанти з мінометів один раз обстріляли сили АТО, - штаб Фото: солдати ВСУ (flickr.com/ministryofdefenceua)

Напад на українські війська сталося поблизу Світлодарська

На Донбасі за станом на 18:00 у четвер, 1 березня, незаконні збройні формування один раз обстріляли позиції Збройних сил України. Про це в Facebook повідомляє прес-центр штабу АТО.

За інформацією штабу, з початку доби зафіксовано 1 обстріл позицій наших військових.

"Сьогодні напруження уздовж лінії зіткнення ослабла. З початку доби зафіксовано 1 обстріл позицій наших захисників з боку російсько-німецьких окупаційних військ. В результаті цих дій не постраждав жоден український захисник", – йдеться в повідомленні.

Зокрема, на Луганському напрямку бойовики з 82-мм мінометів обстріляли опорні пункти сил АТО в районі Світлодарська. На інших ділянках української оборони порушень режиму припинення вогню не зафіксовано.

"Незважаючи на відносне затишшя, українські підрозділи продовжують пильно стежити за зміною обстановки і знаходяться в повній готовності адекватно діяти, якщо супротивник вдасться до збройних провокацій", – додали в прес-центрі.

#АТОподії #АТОречник #Donbas #spokesperson #statement Зведення Прес-центру штабу АТО станом на 18.00 1 березня 2018 ро...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 1 березень 2018 р.

Нагадаємо, як повідомлялося раніше, в зоні проведення антитерористичної операції (АТО) на Донбасі протягом минулої доби бойовики 5 разів прицільно обстріляли позиції Збройних сил України, ні один український військовий не постраждав.