ua en ru

ОВК-114 на Луганщині відновила свою роботу, - ЦВК

ОВК-114 на Луганщині відновила свою роботу, - ЦВК Фото: Центральна виборча комісія

До ОВК прибули представники близько 100 ДВК

Окружна виборча комісія №114 у Луганській області продовжила засідання. Про це РБК-Україна повідомили у прес-службі Центральної виборчої комісії (ЦВК).

"Нові члени ОВК, які були призначені на засіданні сьогодні, вже прийняли присягу, кворум є, засідання продовжено", - повідомили у ЦВК. За інформацією прес-служби ЦВК, сьогодні вночі ОВК №114 прийняла 13 протоколів дільничних виборчих комісій, представники ще близько 100 ДВК вже прибули до приміщення, у якому нещодавно відновилося засідання ОВК.

Сьогодні під час засідання Центрвиборчком ухвалив рішення про внесення змін до складу ОВК №114.


"Було зроблено заміну декількох членів цієї ОВК, у тому числі і заступника голови комісії. Це відбулося за поданням відповідних суб'єктів виборчого процесу, тобто у даному випадку партії "Блок Петра Порошенка - "Солідарність", депутатська фракція якої зареєстрована в апараті ВРУ поточного скликання", - повідомили в прес-службі.

Нагадаємо, раніше генеральний директор Комітету виборців України (КВУ) Олексій Кошель заявив, що на 114 виборчому окрузі голова і більшість членів окружної виборчої комісії з ночі саботують роботу ОВК, під окружкомом зібралися члени комісій з більш ніж 100 ділянок, у яких не приймають протоколи з мокрими печатками.