ua en ru

Спецагентів, що охороняють Трампа, виселили з Trump Tower

Спецагентів, що охороняють Трампа, виселили з Trump Tower Фото: Дональд Трамп (flickr.com secdef)

Приводом для виселення спецагентів стали розбіжності щодо умов оренди

Агентів Секретної служби США, що охороняють президента Дональда Трампа, виселили з приміщення в хмарочосі Trump Tower в Нью-Йорку. Про це повідомляє The Washington Post, посилаючись на двох знайомих з ситуацією людей.

Зазначено, що приводом для виселення спецагентів стали розбіжності щодо умов оренди.

Так, представник компанії Trump Organization Аманда Міллер у відповідь на запит повідомила, що переведення агентів у трейлер стане "більш економічно і логістично виправданим кроком", ніж оренда іншого офісу.

Зазначено, що командний пост Секретної служби розташовувався на поверх нижче президентських апартаментів. Приміщення використовувалося, зокрема, знаходяться в резерві агентами. Однак у липні їм довелося перебратися у припаркований біля будівлі спеціально обладнаний трейлер.

Співрозмовники видання відзначають, що приводом для цього стала відсутність домовленості між адміністрацією США і власником будівлі - компанією Trump Organization - за орендною ставкою.

Нагадаємо, у президента США Дональда Трампа та його радника з національної безпеки Герберта Макмастер є серйозні суперечності з питань зовнішньої політики.