ua en ru

Охендовський задекларував паркомісце та 310 тис. гривень зарплати за рік

Охендовський задекларував паркомісце та 310 тис. гривень зарплати за рік Фото: голова ЦВК Михайло Охендовський показав статки сім’ї

Дружина голови ЦВК заробила понад мільйон гривень та володіє нерухомыстю та земельними ділянками

Голова Центральної виборчої комісії Михайло Охендовський за рік отримав 310 тис. гривень зарплати та 463 грн за відсотками від вкладу 43 долари в "Укргазбанк". Про це свідчить його декларація в Єдиному державному реєстрі декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування.

Крім того, голова ЦВК має 205 тис. гривень готівкою та володіє підземною автостоянкою в 14 кв. м, автомобілем Lexus і 22 акціями ВАТ "Запоріжжяобленерго".

Водночас дружина Охендовського Катерина у 2015 році заробила 1 млн 357 тис. гривень і зберігає готівкою 125 тис. доларів і 200 тис. євро.

Також Катерина Охендовська є власником медіапорталу "Славпіпл" та будинку на 240 кв. м і ділянки площею 978 кв. м у с. Горенка.

Нагадаємо, лідер партії "Батьківщина", народний депутат Юлія Тимошенко задекларувала 9 компаній чоловіка, а також його 3,2 млн гривень іноземного доходу.