ua en ru

Через пограбування ювелірного магазину у Херсоні у 5 областях введено оперативний план "Сирена"

Через пограбування ювелірного магазину у Херсоні у 5 областях введено оперативний план "Сирена" Фото: поліція (facebook.com/UA.National.Police)

На базі Нацполіції розгорнуто оперативний штаб

Через пограбування ювелірного магазину у Херсоні у 5 областях України введено оперативний план "Сирена". Про це йдеться у повідомленні прес-служби Національної поліції України у Facebook.

"У 5 областях держави введено в дію оперативний план "Сирена". На базі Ситуаційного центру НПУ в цілодобовому режимі працює спеціально створена група", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, на базі Нацполіції розгорнуто оперативний штаб.

На базі Нацполіції розгорнув роботу оперативний штаб за фактом розбійного нападу на ювелірний магазин в одному з...

Опубліковано Національна поліція України 15 травня 2018 р.

Зазначимо, спеціальні заходи "Сирена" вводяться в дію при надходженні сигналу про появу на території області, міста чи району озброєного злочинця, дезертира, осіб, що скоїли втечу з місць позбавлення волі, та інших осіб, які становлять підвищену суспільну небезпеку. При його здійсненні правоохоронці орієнтовані на затримання озброєних злочинців.

В Херсоні 14 травня ввечері невідомі вчинили збройний розбійний напад на ювелірний магазин, розташований в ТРЦ "Фабрика". За даним фактом відкрите кримінальне провадження за ч.4 ст.187 Кримінального кодексу України (Розбій).