ua en ru

На оголошення вироку Савченко вирушила група українських депутатів

На оголошення вироку Савченко вирушила група українських депутатів фото: українські нардепи відправилися в Росію підтримати Савченко на суді

З групою депутатів у Ростовську область попрямував представник президента України Цеголко

Група народних депутатів від фракцій БПП і "Батьківщина" сьогодні, 20 березня 2016 року відправилися в Росію, щоб бути присутнім на оголошенні вироку Надії Савченко в суді Ростовської області. Про це повідомила уповноважений президента з питань мирного врегулювання конфлікту на Донбасі Ірина Геращенко у своєму Facebook.

Геращенко зазначила, що серед тих, хто вирушив в Ростовську область - Марія Іонова, Олена Кондратюк, Ірина Луценко, Рябчин Олексій, Вадим Івченко, Сергій Євтушок, Валерій Дубіль, Віктор Кривенко та представник президента України Святослав Цеголко.

"Прочитали, що в РФ не пускають групи підтримки Надії. Сподіваюся, у них вистачить розуму допустити депутатів, які мають дипломатичні паспорти, серед яких є члени ПАРЄ та інших міжнародних організацій. Інакше - це було б дуже показово", - додала Геращенко.

За дорученням президента Порошенка і за покликом серця зі Святославом Цеголком ідемо підтримати Надію Савченко на суд . ...

Опубліковано Iryna Gerashchenko 20 березня 2016 р.

Нагадаємо, раніше адвокат Савченко Микола Полозов повідомив, однією з так званих груп підтримки української льотчиці Надії Савченко відмовили у в'їзді до Росії.