ua en ru

Офіцери РФ на Донбасі використовують службове становище з метою особистого збагачення, - розвідка

Офіцери РФ на Донбасі використовують службове становище з метою особистого збагачення, - розвідка Фото: бойовики на Донбасі (youtube screenshot/RafaVideoart channel)

Офіцери РФ на Донбасі вимагають гроші з підлеглого особового складу

Офіцери Російської Федерації на окупованому Донбасі використовують службове становище з метою особистого збагачення. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління розвідки Міністерства оборони України у Facebook.

"У 2 окремій мотострілецькій бригаді (Луганськ) 2 АК продовжується випадки використання службового становища російськими офіцерами з метою особистого збагачення шляхом вимагання грошей з підлеглого особового складу, незважаючи на постійні скарги військовослужбовців до т.зв. “керівництва ЛНР”, - йдеться у повідомленні.

Крім того, повідомляється, що передові підрозділи військових РФ у Новоазовську систематично не забезпечуються продуктами харчування у повному обсязі - до них надходить лише дві третини від встановлених норм.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на окупованому Донбасі п'яні охоронці ватажка бойовиків так званої "Донецької народної республіки" (ДНР) Олександра Захарченка напали на російських військових.