ua en ru

В одній з багатоповерхівок Києва обірвався ліфт з пасажиром всередині

В одній з багатоповерхівок Києва обірвався ліфт з пасажиром всередині Фото: ліфт на Троєщині зірвався з третього поверху (facebook.com RojerStorm)

Постраждалого чоловіка забрала карета швидкої допомоги

У Деснянському районі Києва в житловому масиві Троєщина обірвався ліфт з пасажиром всередині, постраждалого чоловіка забрала карета швидкої допомоги, передає "Эспрессо".

Повідомляється, що ліфтова кабіна впала з висоти третього поверху. У момент обриву всередині неї знаходився чоловік, з місця події його забрала карета швидкої допомоги. Інші подробиці інциденту не повідомляються.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Харкові двоє чоловіків впали в шахту ліфта занедбаного будинку по вулиці Академіка Богомольця.

"Двоє чоловіків - 33 і 40 років - впали в шахту ліфта. Ймовірно з четвертого або п'ятого поверху. Призначено експертизи, з'ясовується, в якому стані перебували чоловіки, і що саме вони робили на цьому об'єкті", - зазначив головний спеціаліст відділу комунікації поліції Харківської області Олексій Свиридов. Також повідомлялося, що стан обох потерпілих залишався вкрай важким.