ua en ru

Одного з керівників Львівського аеропорту затримали на хабарі

Одного з керівників Львівського аеропорту затримали на хабарі Фото: СБУ

За даним фактом відкрито кримінальне провадження

Служба безпеки України спільно з прокуратурою затримала на хабарі одного із заступників генерального директора ДП "Міжнародний аеропорт Львів імені Данила Галицького". Про це йдеться у повідомленні прес-служби СБУ у Facebook.

Як повідомляється, затриманий вимагав від представника будівельного підприємства 40 тисяч гривень за підписання актів виконаних робіт з ремонту приміщення аеропорту.

Генеральний прокурор України Юрій Луценко повідомив, що затриманим виявився заступник гендиректора з питань експлуатації Роман Зазуляк.

Правоохоронці затримали посадовця в одній з кавʼярень поруч з аеропортом під час одержання усієї суми хабаря.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України, тривають слідчі дії.

#СБУ затримала на хабарі одного з керівників Львівського аеропорту Одного із заступників генерального директора ДП «Міжнародний аеропорт Львів» імені Данила Галицького» затримала за хабарництво Служба безпеки України спільно з прокуратурою. Здирник вимагав від представника будівельного підприємства сорок тисяч гривень за підписання актів виконаних робіт з ремонту приміщення аеровокзалу. Правоохоронці затримали хабарника поруч з аеропортом в одній з кавʼярень під час одержання усієї суми неправомірної вигоди. Відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України. Слідчі дії тривають.

Опубліковано Служба безпеки України 19 квітня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що співробітники Служби безпеки України спільно з прокуратурою та внутрішньою безпекою Національної поліції затримали на хабарі у 100 тис. гривень слідчого одного з районних управлінь поліції Києва.