ua en ru

Один з підозрюваних стверджує, що Цукерман був побитий до прибуття поліції

Один з підозрюваних стверджує, що Цукерман був побитий до прибуття поліції Фото: вбивство в Кривому Озері

За його словами, дії поліцейських були самозахистом

Один з підозрюваних у вбивстві жителя Кривого Озера Олександра Цукермана стверджує, що той був побитий до приїзду поліції. Про це повідомляють "НикВести".

Крім того, за словами сержанта поліції Олександра Причипойди, який проходить по справі як один з обвинувачених, бійка була самозахистом.


"Він взяв лопату і почав погрожувати нам. Ми втекли з території двору, він побіг за нами. Далі я почув, що був удар лопатою в паркан. Він просто не попав у працівників поліції. Позаду нього в цей час перебувала мати, яка намагалася його заспокоїти. Ми побігли до автомобіля ВАЗ, який там стояв. Почали тікати, адже він пішов на нас з лопатою. Коли ми приїхали, він був весь у крові. У нього була голова розрублена", - розповів він.

Зазначається, що прокуратура буде наполягати на обранні для трьох поліцейських запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою. У той же час адвокати поліцейських просять пом'якшення вердикту – до домашнього арешту з невеликою заставою.

Нагадаємо, всі замішані у вбивстві в Кривому Озері підуть під суд. Про це в четвер 25 серпня заявив міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков. Раніше стали відомі імена всіх затриманих в Кривому Озері поліцейських.