ua en ru

Один з підозрюваних у вбивстві Цукермана не проходив атестацію, - журналіст

Один з підозрюваних у вбивстві Цукермана не проходив атестацію, - журналіст Фото: вбивство в Кривому Озері

Мова йде про головного підозрюваного у вбивстві

Один з підозрюваних у вбивстві жителя Кривого Озера Олександра Цукермана не проходив атестацію. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила журналіст Ольга Худецкая.

"Один з підозрюваних з Кривого Озера не проходив атестацію взагалі. Він міліціонер-водій, йому не положено. Навесні в одному зі столичних РУВС довелось вночі поспілкуватись з молодшим особовим складом, коли намагались розібратись з одним затриманням.. Хлопці переповідали свої враження про атестацію, а один каже - не проходив я, бо водієм числюсь. Сам він звісно не водій, чергує при кімнаті адмінзатриманих.Числитись не там, де реально працювати - поширена історія в МВС. Я тоді ще подумала, що це ж хтось проскочить, як "водій" без атестації, і от маєш", - написала вона.

Один з підозрюваних з Кривого Озера не проходили атестацію взагалі. Він міліціонер-водій, йому не належить. Це до слова...

Опубліковано Olga Khudetska 25 серпня 2016 р.

Нагадаємо, всі замішані у вбивстві в Кривому Озері підуть під суд. Про це в четвер 25 серпня заявив міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков. Раніше стали відомі імена всіх затриманих в Кривому Озері поліцейських. За словами сержанта поліції Олександра Причипойды, який проходить по справі як один з обвинувачених, Цукерман був побитий до приїзду поліції.