ua en ru

Один з найбільших портових операторів планує зайти в Україну, - Порошенко

Один з найбільших портових операторів планує зайти в Україну, - Порошенко Фото: Петро Порошенко на зустрічі в Великобританії (president.gov.ua)

Hutchison Ports планує в короткостроковій перспективі вийти на український ринок

Міжнародна компанія Hutchison Ports планує в короткостроковій перспективі вийти на ринок вітчизняних морських контейнерних перевезень. Про це заявив президент України Петро Порошенко на зустрічі з представниками ділових кіл Великобританії, сообщает прес-служба глави.

"Успіх цих проектів в нашій країні, безумовно, буде хорошим прикладом для інших інвесторів, а також важливим сигналом довіри українським реформам", - заявив Порошенко.

Президент запросив британський бізнес інвестувати в Україну, підкресливши, що вірить в майбутнє торговельного та інвестиційного українсько-британського партнерства.

Також, він додав, що Великобританія стала одним з найбільших іноземних інвесторів в Україні з більш ніж 2 млрд доларів, створивши десятки тисяч робочих місць. Порошенко відзначив успішну співпрацю українського підприємства "Антонов" і британської компанії Dowty Propellers при створенні транспортного літака Ан-132D.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що один з найбільших світових портових операторів DP World має зайти в порт "Південний" вже до кінця цього року.