ua en ru

Один з обвинувачених у справі про напад на журналістів 18 травня визнав свою провину

Один з обвинувачених у справі про напад на журналістів Ольгу Сніцарчук та Владислава Соделя визнав свою провину, повідомляє "5 канал".

Обвинувачений Михайло Пшук, який вже має судимість, заявив про це під час засідання в Шевченківському райсуді Києва. Решта підсудних всі звинувачення відкидають.

Слухання цієї справи продовжиться 9 серпня. Перерва в засіданні оголосили за клопотанням держобвинувачення. Як пояснив прокурор Віталій Панов, цей час йому потрібно для внесення змін, оскільки до суду було подано два обвинувальні висновки. В одному з них Тітушко ставили протиправні дії з невстановленими особами. А в іншому їхні прізвища були вже відомі.

"Згідно з чинним кримінально-процесуальним законодавством, мені необхідний час для того, щоб підготувати новий обвинувальний акт і затвердити його у керівника прокуратури", - зазначив Панов.

Нагадаємо, раніше Шевченківський районний суд м. Києва об'єднав кримінальне провадження щодо трьох осіб, підозрюваних у побитті журналістів 18 травня 2013 р. в Києві, зі справою Вадима Тітушко.