ua en ru

Один з директорів "Київстару" Віталій Ворожбит має намір піти з компанії, - джерело

Один з ключових менеджерів "Київстару", директор з розвитку бізнесу на масовому ринку Віталій Ворожбит має намір піти з компанії. Про це повідомляє джерело в компанії, пише "Комерсант-Україна".

Про відхід топ-менеджера буде оголошено в найближчі дні.

Ворожбит і президент "Київстару" Ігор Литовченко відмовилися від коментарів.

Про причини відходу в компанії не розповідають. Литовченко обіцяв провести кадрові перестановки в "Київстарі" ще місяць тому. Тоді в "Київстарі" з'явилися дві нові посади: директора з управління клієнтським досвідом і з комерції та стратегічного маркетингу. Першу очолила Неля Ус, вже працювала в компанії, а другу - Святослав Горбань, колишній директор з маркетингу "МТС-Україна".

Двома тижнями раніше Ворожбита, який працював у компанії з грудня 2007 р., відсторонили від виконання обов'язків директора з маркетингу. Вони були покладені на нього тимчасово, після того як компанію в січні покинув Тарас Пархоменко. Джерела в "Київстарі" припускали, що пост директора з маркетингу стане для Ворожбита постійним, але в червні на нього був призначений датчанин Петер Берг, який раніше працював у Telenor - одному з акціонерів групи VimpelCom. На ринку прихід іноземного менеджера пояснювали прагненням акціонерів посилити контроль над операційною діяльністю "Київстару".