ua en ru

В Одеській області відновлено роботу пунктів пропуск на кордоні

В Одеській області відновлено роботу пунктів пропуск на кордоні Фот: пункт пропуску (kharkivoda.gov.ua)

20 пунктів пропуску відключені від промислового електроживлення

На державному кордоні в Одеській області відновлено роботу усіх пунктів пропуску. Наразі усі вони працюють безперервно, передає прес-центр Держприкордонслужби України.

"Вчора, 18 січня, несприятливі погодні умови призвели до ускладнення руху осіб та транспортних засобів через пункти пропуску на українсько-молдовському кордоні. Пропуск не здійснювався в пунктах пропуску "Долинське" (Ренійський район), "Табаки" (Болградський район), "Градениці" (Біляївський район) та "Серпневе" (Тарутинський район). Пасажиро-транспортний потік перенаправлявся в інші пункти пропуску", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що в даний час всі пункти пропуску в Одеській області працюють і прикордонники забезпечують оформлення громадян та транспортних засобів.

"У той же час 20 пунктів пропуску відключені від промислового електроживлення. Наразі вони переведені на резервні джерела та забезпечено з ними надійний зв'язок", - зазначили в прикордонслужбі.

Повідомляється, що частина доріг, котрі ведуть до пунктів пропуску залишаються закритими чи проїзд через них досі обмежений.

Нагадаємо, у четвер, 18 січня, через ускладнення погоди тимчасово не проводилось оформлення транспортних засобів в пунктах пропуску "Градениці" (Біляївський район) та "Серпневе" (Тарутинський район).