ua en ru

В Одеській області відновлено рух транспорту на двох дорогах державного значення

В Одеській області відновлено рух транспорту на двох дорогах державного значення Фото: ситуація на дорогах Одеської області (odesa.dsns.gov.ua)

Дорогу у напрямку Миколаєва вдень можуть не відкрити

В Одеській області відновлено рух автомобільного транспорту на дорогах державного значення М-05 Київ-Одеса та М-16 Одеса-Кучургани. Про це стало відомо під час засідання оперативного штабу Одеської обласної державної адміністрації з питань негоди під головуванням очільника Одеської області Максима Степанова. Трансляцію засідання вели у Facebook.

Дорога М-05 Київ-Одеса зранку відкрита для всіх видів транспорту, з 11:00 відкрита траса Одеса-Кучургани.

Дорогу у напрямку Миколаєва вдень можуть не відкрити через сильні снігопади у Миколаївській області.

Крім цього, повідомили про подальше погіршення погоди 2 березня, особливо на півдні області. Очікується налипання снігу і ожеледиця.

Наразі на автошляхах регіону працюють 130 одиниць снігоприбиральної техніки та 160 людей особового складу. Окрім того, залучено 295 одиниць техніки фермерських та комунальних підприємств.

"Сьогодні по області прогнозують хмарну погоду, але переважно без снігу. Це дасть можливість працівникам обленерго впродовж дня підключити всі 40 знеструмлених населених пунктів", - зазначив Степанов.

Нагадаємо, в Одеській області з 18:00 28 лютого обмежено рух великогабаритних транспортних засобів по автомобільним дорогам загального користування державного значення.