ua en ru

В Одеській області СБУ затримала на хабарі співробітника поліції

В Одеській області СБУ затримала на хабарі співробітника поліції Фото: затримання зловмисника (facebook.com/SecurSerUkraine)

Правоохоронець організував схему вимагання грошей з фігурантів справ та їх родичів

В Одеській області співробітники Служби безпеки України (СБУ) затримали на хабарі посадовця районного підрозділу поліції. Про це йдеться у повідомленні прес-служби СБУ у Facebook.

"Співробітники Служби безпеки України під процесуальним керівництвом прокуратури викрили на хабарі начальника слідчого відділу одного з районних підрозділів Головного управління Нацполіції в Одеській області", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, капітан поліції організував механізм систематичного вимагання грошей з фігурантів справ та їх родичів за закриття кримінальних проваджень.

Так, співробітники СБУ задокументували факт отримання правоохоронцем першої частини хабара у розмірі 500 доларів, а затримали його поблизу службового приміщення під час отримання ним другої частини хабара у розмірі 1,5 тисячі доларів.

Наразі за вказаним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України, вирішується питання щодо оголошення затриманому про підозру та обрання міри запобіжного заходу.

На Одещині #СБУ затримала на хабарі посадовця районного підрозділу поліції Співробітники Служби безпеки України під про...

Опубліковано Служба безпеки України 15 січня 2018 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Харкові співробітники Служби безпеки України викрили на хабарах групу патрульних поліцейських.