ua en ru

В Одеській області СБУ затримала банду, яка грабувала інкасаторів

В Одеській області СБУ затримала банду, яка грабувала інкасаторів Фото: затримання

До складу злочинного угруповання входили співробітник міграційної служби і колишній працівник міліції

В Одеській області Служба безпеки України спільно з військовою прокуратурою затримала членів злочинного угрупування, які вчиняли розбійні напади на інкасаторів. Про це повідомляє прес-служба СБУ.

"Шестеро бандитів намагалися пограбувати автомобіль одного з одеських підприємств, який віз у Київ півтора мільйона гривень в іноземній валюті та бухгалтерську документацію. Бандити планували зупинити машину з грошима, кинувши в лобове скло лампочки і ялинкові іграшки, заповнені фарбою", - повідомляє прес-служба.

За даними спецслужб, до складу злочинного угруповання входили діючий співробітник Державної міграційної служби України в Одеській області та колишній працівник міліції.

Під час затримання у зловмисників вилучено міліцейську форму, холодна зброя, газові і травматичні пістолети, засоби зв'язку. Для пересування вони використовували два автомобілі, один з яких був з підробленими номерами.

Нагадаємо, 6 листопада у Солом'янському районі Києва біля одного з банківських відділень було скоєно напад на інкасаторський автомобіль.