ua en ru

В Одеській області стався вибух на базі відпочинку

В Одеській області стався вибух на базі відпочинку Фото: наслідки вибуху в Затоці (Нацполіція)

У результаті вибуху саморобного вибухового пристрою ніхто не постраждав

В Одеській області на території однієї з баз відпочинку в смт Затока стався вибух. Про це повідомляє прес-служба обласної поліції.

Зокрема зазначено, що в результаті вибуху саморобного вибухового пристрою була пошкоджена стіна, ніхто не постраждав. Як повідомляється, близько 03:00 суботи до Білгород-Дністровського відділу поліції надійшло повідомлення про те, що невстановлена особа, перебуваючи на території бази відпочинку, шляхом підриву, пошкодила частину будівлі.

"У ході проведення огляду місця події поліцейськими було встановлено, що база відпочинку будь-якої огорожі не має. Вхід у приміщення здійснюється через металеву браму. Під час огляду входу встановлено, що епіцентр вибуху знаходиться в приміщенні, за вхідними металевими брамами, де була виявлена воронка, біля якої знаходилася полімерна каністра з залишками паливно-мастильних матеріалів, а також фрагмент поліетилену з рваними краями", - йдеться в повідомленні.

За даними відомства, під час огляду прилеглої до бази відпочинку території було виявлено сокиру, дріт довжиною 56 метрів, спортивну туристичну сумку та кабель.

В Одеській області стався вибух на базі відпочинкуВ Одеській області стався вибух на базі відпочинкуВ Одеській області стався вибух на базі відпочинкуВ Одеській області стався вибух на базі відпочинкуВ Одеській області стався вибух на базі відпочинку

Фото: вибух на базі відпочинку в Затоці (Нацполіція)

У поліції також доповіли, що за цим фактом внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 194 КК (умисне знищення або пошкодження майна).

Наразі призначено низку експертиз. Мотиви вчинення цього злочину та причетні до нього особи встановлюються, розслідування триває.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Одесі місцевий житель стріляв із рушниці по перехожих із вікна 8 поверху своєї квартири.