ua en ru

В Одеській області правоохоронці затримали на хабарі чиновницю РДА

В Одеській області правоохоронці затримали на хабарі чиновницю РДА Фото: хабар (twitter.com/nab_ukr)

Підозрювана вимагала хабар за підготовку та погодження дозвільних документів на виділення землі під розміщення АЗС

В Одеській області сьогодні, 17 липня, правоохоронці затримали на хабарі в три тисячі доларів чиновницю Овідіопольської районної державної адміністрації. Про це повідомляє обласна прокуратура на своїй сторінці у соцмережі Facebook.

"Слідчі прокуратури Одещини спільно з оперативними співробітниками Управління захисту економіки в Одеській області Департаменту захисту економіки Національної поліції України затримали "на гарячому" під час отримання неправомірної вигоди начальника управління Овідіопольської районної державної адміністрації", - сказано у повідомленні.

Зазначається, що чиновницю викрили на одержанні від директора підприємства другого траншу хабара у 2 тис. доларів США за підготовку та погодження дозвільних документів на виділення 0,5 га землі під розміщення автозаправної станції.

За даними слідства, 15 липня керівник структурного підрозділу одержала першу частину неправомірних коштів у сумі 1000 доларів.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні за ч. 3 ст. 368 КК України (одержання неправомірної вигоди, поєднане з вимаганням) здійснюють слідчі прокуратури Одещини.

ВИКРИЛИ НА ХАБАРІ У 3 ТИСЯЧІ ДОЛАРІВ США НАЧАЛЬНИКА УПРАВЛІННЯ ОВІДІОПОЛЬСЬКОЇ РАЙДЕРЖАДМІНІСТРАЦІЇ У понеділок, 17 ли...

Опубліковано Прокуратура Одеської Області 17 липня 2017 р.

Нагадаємо, Служба безпеки України спільно з прокуратурою та департаментом внутрішньої безпеки Національної поліції затримали на хабарі слідчого і оперуповноваженого одного з підрозділів ГУ Національної поліції в Одеській області.