ua en ru

В Одеській області правоохоронці викрили схему контрабандного вивозу деревини за кордон

В Одеській області правоохоронці викрили схему контрабандного вивозу деревини за кордон Фото: правоохоронці попередили контрабанду деревини

Наразі деревина, яку планували незаконно експортувати до Румунії, вилучена

В Одеській області правоохоронці викрили схему контрабандного вивозу деревини за кордон. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Генеральної прокуратури України.

Як повідомляється, вчора, 5 січня 2017 року, у ході обшуку правоохоронці виявили 56 вагонів з деревиною на залізничних станціях "Кучурган" та "Роздільна-Сортувальна" регіональної філії Одеської залізниці.

На даний момент деревина, яку зловмисники планували вивезти до Румунії, вилучена, готується клопотання щодо накладення арешту.

"Відповідно до супровідних документів у вказаних вагонах мала перевозитись паливна деревина хвойних порід (дрова), а фактично там знаходилась ділова деревина (кругляк), експорт якої з 1 січня 2017 року заборонено", - йдеться у повідомленні.

Крім того, зазначається, що досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом виготовлення та видачі сертифікатів про походження лісоматеріалів та підроблених товаро-транспортних накладних для експорту половника сосни триває.

НА ОДЕЩИНІ ПРАВООХОРОНЦІ ВИКРИЛИ ЗЛОЧИННУ СХЕМУ КОНТРАБАНДНОГО ВИВОЗУ ЛІСУ ЗАКОРДОН Органи прокуратури Одещини у коорди...

Опубліковано Прокуратура Одеської Області 6 січня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Львівській обл. прикордонники затримали німця, що перевозив психотропні таблетки.