ua en ru

У Одеській області правоохоронці виявили у місцевих мешканців зброю та боєприпаси

У Одеській області правоохоронці виявили у місцевих мешканців зброю та боєприпаси Фото: поліція (oda.zt.gov.ua)

За вказаними фактами розпочаті кримінальні провадження

У Одеській області правоохоронці виявили у місцевих мешканців зброю та боєприпаси. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління Національної поліції в Одеській області у Facebook.

"У рамках проведення загальнодержавного відпрацювання працівниками Білгород-Дністровського відділу поліції проведено більше 10 обшуків, в результаті яких вилучено 5 пістолетів, 125 набоїв, три саморобних вибухових пристрої та 4 ножі", - йдеться у повідомленні.

Зокрема, у жителя села Шабо було виявлено та вилучено предмет, схожий на пістолет без маркування, та 6 набоїв з гумовими кулями, а у мешканця Затоки - загорнутий в газету пістолет КRАL-2008-Magnum та чотири ножі.

Крім того, у ході обшуку у жителя села Польове виявлено та вилучено пістолет марки ЕКОЛ П 29 Рев. II, ЕПР-17040137, а також 55 набоїв до нього.

Крім того, в селі Вигон виявлені та вилучені 57 патронів, а у жительки міста Білгород-Дністровський в ході обшуку виявлено та вилучено предмет, схожий на пістолет, з маркуванням на затворі ATMACA-2008-LIGHT, а також 5 набоїв калібру 9 мм, з гумовими кулями.

За вказаними фактами розпочаті кримінальні провадження за частиною 1 статті 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Донецькій області поліція виявила арсенал зброї, викрадений у Нацгвардії.