ua en ru

В Одеській області правоохоронці вилучили зброю та боєприпаси

В Одеській області правоохоронці вилучили зброю та боєприпаси Фото: поліція (Security Service of Ukraine)

Правоохоронці зупинили два легкових автомобіля

В Одеській області правоохоронці вилучили зброю та боєприпаси, зупинивши два легкових автомобіля. Про це повідомляє прес-служба Ізмаїльського відділу поліції в Одеській області.

"В рамках операції "Зброя та вибухівка" правоохоронцями були зупинені два легкових автомобіля під керуванням 26-річного та 30-річного мешканців міста Одеса", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією прес-служби, співробітники поліції провели огляд транспорту, в результаті якого було виявлено та вилучено: пістолет марки "Форт-12" з патронами в кількості 34 штуки калібру 9 мм, пістолет марки "ПМ" та 18 набоїв до неї, пістолет марки "ПМ" та 8 набоїв до нього, а також два газові балончики.

Так, відомості за даними фактами внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 263 (незаконне поводження зі зброєю, боєприпасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.

За словами голови Кілійського відділення поліції майора поліції Юрія Мелованова, вилучене направлено на дослідження в Одеський науково-дослідний експертно-криміналістичний центр.

За результатами дослідження за кримінальним провадженням буде прийнято рішення згідно з чинним законодавством. Перевіряється законність зберігання боєприпасів і зброї.

Наголошується, що санкція даної статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі від трьох до семи років. Слідство триває.

altalt

Фото: правоохоронці вилучили зброю та боєприпаси (od.npu.gov.ua)

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Запоріжжі правоохоронці у місцевого жителя вилучили великий арсенал зброї і боєприпасів.