ua en ru

В Одеській області прикордонники затримали розбійника з Молдови

В Одеській області прикордонники затримали розбійника з Молдови Фото: авто затриманого молдованина (прес-центр ДПСУ)

Його автомобіль на кордоні з Молдовою застряг у рові

В Одеській області прикордонники спільно з представниками Національної поліції України затримали злочинця, який скоїв розбійний напад у Молдові. Про це повідомляє прес-центр Держприкордонслужби.

Зокрема зазначено, що під час моніторингу державного кордону прикордонний наряд відділу "Великокомарівка" Подільського загону виявив на кордоні з Молдовою автомобіль "Опель", який застряг у рові. Прикордонники відразу поінформували взаємодіючі органи та вжили заходів щодо виявлення та затримання ймовірних порушників кордону.

"Як вдалося встановити співробітникам Держприкордонслужби за повідомленням молдовських правоохоронців, до порушення державного кордону міг бути причетний громадянин Молдови, який, втікаючи на територію України, намагається уникнути затримання за скоєння розбійного нападу", - йдеться в повідомленні.

За даними ДПСУ, під час проведення пошукових заходів по гарячих слідах було отримано інформацію, що особа, яка може бути причетна до цього правопорушення, скоєного на території сусідньої країни, сіла в маршрутний автобус, який рухався у місто Одеса. Спільною групою правоохоронців було зупинено автобус і затримано ймовірного правопорушника.

В Одеській області прикордонники затримали розбійника з МолдовиВ Одеській області прикордонники затримали розбійника з МолдовиВ Одеській області прикордонники затримали розбійника з МолдовиВ Одеській області прикордонники затримали розбійника з МолдовиВ Одеській області прикордонники затримали розбійника з Молдови

Фото: затримання молдованина на кордоні (прес-центр ДПСУ)

Наразі стосовно затриманого іноземця за незаконний перетин кордону складено протокол про адміністративне правопорушення, винесено постанову про заборону в’їзду на територію України на 3 роки та примусово повернуто на територію Молдови. Автомобіль передано представникам фіскальної служби.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Україні за півроку через кордон не пропустили майже 1,5 тисячі порушників.