ua en ru

В Одеській області прикордонники виявили машину з боєприпасами

В Одеській області прикордонники виявили машину з боєприпасами Фото: в Одеській області прикордонники виявили машину з боєприпасами

У позашляховику "Тойота Ленд Крузер" знайдені предмети військової амуніції та боєприпаси часів Другої світової війни

Вчора, 30 квітня, співробітники Державної прикордонної служби у пункті пропуску "Серпневе" Одеської області виявили у позашляховику "Тойота Ленд Крузер" предмети військової амуніції та боєприпаси часів Другої світової війни. Про це повідомляється на сайті Державної прикордонної служби.

Зазначено, що машину 43-річного громадянина Молдови обстежили представники Державної фіскальної служби України та Служби безпеки України.

"В позашляховику чоловік перевозив міни, гранати, запали до гранат, 65 мм снаряд, патрони різного калібру, гільзи, штик-ніж, саперні лопати, каску та інші речі", - йдеться в повідомленні.

Правоохоронцям вдалося з'ясувати, що всі виявлені боєприпаси були знешкоджені, а тому не були небезпечними для оточуючих.

Повідомляється, що співробітники прикордонної служби не дозволили вивезти виявлений вантаж через кордон, наразі тривають перевірочні заходи.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Одесі на Привокзальній площі в районі Куликова поля виявили рюкзак з вибухівкою, обставини події встановлюються.