ua en ru

В Одеській області потяг зіткнувся з пасажирським автобусом, є постраждалі

В Одеській області потяг зіткнувся з пасажирським автобусом, є постраждалі Фото: ДТП в Одеській області (facebook.com/gunp.odessa)

Внаслідок аварії постраждали 6 осіб

В Одеській області у м.Чорноморськ потяг зіткнувся з пасажирським автобусом, внаслідок аварії постраждали 6 осіб. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління Національної поліції в Одеській області у Facebook.

"Сьогодні вранці на території морського торговельного порту м.Чорноморськ сталося зіткнення між товарним потягом та автобусом, який перевозив людей. За попередніми даними, внаслідок дорожньо-транспортної пригоди постраждали шестеро осіб", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, в результаті аварії п’ятьом постраждалим надано медичну допомогу на місці, одного травмованого - госпіталізовано.

Наразі на місці події працює слідчо-оперативна група, правоохоронці встановлюють обставини події.

Поліцейські встановлюють обставини ДТП у чорноморському порту Сьогодні вранці на території морського торговельного пор...

Опубліковано Поліція Одеської області 23 січня 2018 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Чернігові сьогодні, 24 січня, маршрутка зіткнулася з тролейбусом, в результаті аварії постраждали 12 осіб. Водій маршрутки не впорався з керуванням та допустив зіткнення з тролейбусом, який зупинився.