ua en ru

В Одеській області виявили нарколабораторію

В Одеській області виявили нарколабораторію Фото: правоохоронці виявили лабораторію з вирощування канабісу

Поліція вилучила близько ста горщиків з вже зрізаними рослинами і 130 саджанцями канабісу

В Одеській області працівники поліції спільно з прокуратурою виявили нарколабораторію та затримали іноземця, який займався вирощуванням наркотичних рослин. Про це йдеться в повідомленні поліції Одеської області.

Повідомляється, що в Березівці Одеської області в одному з покинутих будинків невідомі облаштували нарколабораторію. В ході проведення санкціонованого обшуку виявлено приміщення, де вирощували рослини наркотичного походження.

"Співробітники поліції з місця події вилучили близько ста горщиків з вже зрізаними рослинами і 130 саджанцями. Також були виявлені і вилучені розфасовані пакети з наркотичною речовиною - канабісом, лампи, датчики температури і вологи, вентилятори, ваги та ін. Вилучене направлено на експертне дослідження", - йдеться в повідомленні.

Поліція встановлюється причетність інших осіб до даного правопорушення. Відкрито кримінальну справу за незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів.

altaltaltalt

Фото: нарколабораторія в Одеській області

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Києві СБУ ліквідувала лабораторію з виготовлення метамфетаміну.