ua en ru

В Одеській області знеструмлено 8 населених пунктів

В Одеській області знеструмлено 8 населених пунктів Фото: ДСНС

За вчора рятувальники відновили элетроснабжение 14 населених пунктів

В результаті погіршення погодних умов і обривів ліній електропередач 18 квітня відбулося знеструмлення населених пунктів в декількох областях України. Про це повідомляє прес-служба Державної служби з питань надзвичайних ситуацій.

"Протягом 24 квітня аварійними бригадами обленерго відновлено електропостачання 14 населених пунктів у двох областях, а саме: в Одеській - 8 н. п. і Дніпропетровській - 6 н.п., які були знеструмлені протягом 18-21 квітня в результаті погіршення погодних умов через спрацювання систем захисту і обривів ліній електропередач", - повідомили в ДСНС.

Зазначається, що станом на 7:00 25 квітня залишаються знеструмленими 8 населених пунктів в Одеській області. Бригадами обленерго тривають роботи по відновленню електропостачання.

Через налипання мокрого снігу та шквального вітру зафіксовано падіння близько 3 тис. 790 дерев у Дніпропетровській, Запорізькій, Одеській, Миколаївській, Харківській та Херсонській областях.

altaltalt

Фото: ДСНС

До ліквідації наслідків негоди залучено 3 133 осіб та 812 одиниць техніки, у тому числі від ДСНС 284 одиниць техніки і 921 чоловік особового складу.

Нагадаємо, сьогодні, 25 квітня 2017 року, в Карпатах зберігається значна небезпека сходження лавин.