ua en ru

В Одеській області чоловік з пістолетом лякав перехожих

В Одеській області чоловік з пістолетом лякав перехожих Фото: МВС

Озброєний чоловік розгулював по вулиці Нахімова в Ізмаїлі

У місті Ізмаїлі Одеської області сьогодні, 26 жовтня, чоловік з пістолетом у руках лякав перехожих. Про це йдеться в повідомленні прес-служби ГУМВС України в Одеській області.

"О восьмій ранку на спецлінію "102" зателефонувала продавець одного з Измаильских магазинів і розповіла, що по вулиці Нахімова розгулює невідомий з пістолетом в руках. Його поведінка лякає перехожих", - йдеться в повідомленні.

На місце події був напрямків наряд міліції. Продавець магазину, яка звернулася до правоохоронців, розповіла, що чоловік від її магазину попрямував уздовж вулиці. Його неадекватна поведінка викликала підозру, крім того лякала не тільки її, але і перехожих.

Правоохоронці вирушили на пошуки і в декількох кварталів підозрілий чоловік був затриманий. Міліціонери охорони вилучили у нього пневматичний пістолет.

"На запитання міліціонерів охорони, навіщо розгулює з пістолетом, 27-річний житель Ізмаїла відповів, що просто пожартував, нічого поганого не мав на думці", - розповіли в міліції.

Для з'ясування всіх обставин події чоловіка доставили у відділ міліції.

Нагадаємо, вчора в Ізмаїлі Одеської області літній чоловік порвав бюлетень аргументуючи це тим, що Кремль не дозволяв проводити вибори.