ua en ru

В Одеській області маршрутка врізалася в будинок, є постраждалі

В Одеській області маршрутка врізалася в будинок, є постраждалі Фото: в Одеській області сталося ДТП (facebook.com/Kyivpastrans)

В результаті ДТП постраждали п'ятеро людей

В Одеській області маршрутка врізалася в житловий будинок, в результаті чого постраждали п'ять осіб, одна з яких знаходиться у важкому стані. Про це йдеться в повідомленні поліції Одеської області у Facebook.

Повідомляється, що інцидент стався в селі Олександрівка Чорноморського району.

"Водій маршрутного таксі не впорався з керуванням та скоїв наїзд на житловий будинок. Попередньо встановлено, що постраждали 5 людей, одна людина перебуває у важкому стані. На місці події працює слідчо-оперативна група. Проводиться перевірка", - йдеться в повідомленні.

Правоохоронці встановлюють обставини ДТП Сьогодні, о 13:23 до Чорноморського відділення поліції надійшло повідомлення ...

Опубліковано Поліція Одеської області 12 жовтня 2017 р.

altalt

Фото: ДТП в Одеській області (Трасса Е95)

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на Закарпатті перекинувся автобус зі збірною України по самбо. За останніми даними, в результаті аварії постраждали п'ятеро людей. Спортсмени, які не постраждали в результаті аварії, пересіли на інший транспорт і виїхали до Сербії на чемпіонат світу серед юніорів.